GRILAJE DIN OTEL

       Grilajele ofera securitate locuintelor, spatiilor comerciale, bancare. Ele pot securiza atat geamurile si ferestrele dar in acelasi timp pot delimita spatii interioare.
tipuri de grilaje:
- grilaj divizat
- grilaj foarfeca
- grilaj tip detectiv
- grilaj de combi-s
- grilaj de protectie interioara

        


Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image
Grilaj divizat
: suprafata lui plata reda un aspect mai robust, se foloseste pentru compartimentarea interioarelor si securizarea usilor si ferestrelor.

Grilaj tip foarfeca: este un grilaj de siguranta cu o glisare intr-o parte care reda o atmosfera arhaica. Datorita constructiei solide a structurii, montata in fata usilor si ferestrelor acet tip de grilaj ofera o protectie sigura.

Grilaj tip detectiv: se poate aplica in spatiu extern si intern, elementele paralele sunt imbinate intre ele cu bratari slabite care fac posibila o rezistenta puternica si o mobilizare usoara
Spatii recomandate: inchiderea spatiilor interne ale magazinelor universale, apararea externa a magazinelor, inchideri interne in spatiile bancare, apararea externa a caselor familiale.

Grilaje tip combi-s: se utilizeaza in domenii diverse; are si varianta de grilaj rulant cu miscare manuala sau mecanica; se poate folosi atat inaintea usilor si ferestrelor cat si pentru spatiiile compartimentate.

Grilaje de protectie interioara: potrivite pentru protectia intrarilor magazinelor, vitrinelor sau a compartimentarii spatiilor.
copyright © 2012 - Toate drepturile rezervate Google Plus Channel Eleman Politica Cookie Youtube Channel Eleman
           
Find us on Google+