Usi de garaj Iasi

         Alegand usi de garaj veti reusi sa faceti din casa dumneavoastra un lacas cu totul stilat. Totodata aceste usi corespund celor mai inalte norme de securitate.


         Usi de garaj construite modular confera o flexibilitate silentioasa. Spre deosebire de alte usi, care necesita spatiu de manevra, usile noastre au o manevrabilitate ce ofera un spatiu restrans de rulare astfel incat autoturismul se poate parca
intr-un spatiu redus.

         

        

Usi de garaj construite din panouri de 40 mm grosime din otel zincat izolat poliuretanic si acoperite cu un strat de poliester, des livrate in textura lemnoasa, sunt etanseizate cu un sistem inovator de garnituri de cauciuc.

 Inalta tehnologie de prelucrare ofera UN COMFORT TERMIC, FONIC si O ETANSEITATE MAXIMA, astfel incat iarna si vara temperatura din garaj ramane confortabila. Respectand NORMELE EUROPENE DE PROTECTIE aceste usi sunt realizate in asa fel incat elimina orice risc de accidentare, atat a copiilor cat si a adultilor.


Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image

Eleman ofera USI de garaj sectionale intr-o gama variata de modele completand astfel caracterul individual si elegant al locuintei dumneavoastra. Fie ca va construiti o casa noua sau renovati o casa, usile noastre se vor potrivi perfect adaugand valoare si siguranta caminului dumneavoastra alaturi de o utilizare indelungata si silentioasa. Prin alegerea usilor de garaj de tip sectional castigul de spatiu este maxim. Usile se monteaza in spatele golului si se deschid prin culisare de-a lungul tavanului lasind libera intreaga intrare in garaj, cu un consum minim din spatiul interior al garajului.
 
copyright © 2012 - Toate drepturile rezervate Google Plus Channel Eleman Politica Cookie Youtube Channel Eleman
           
Find us on Google+