USI TIP RULOU

      
   Fiind confectionata din aluminiu, usa de garaj sistem rulou orizontal este izolatoare termic si fonic, avand lamelele umplute cu spuma poliuretanica.

Dotata standard cu motor si actionare manuala, usa de garaj este un element foarte important in cadrul amenajarilor interioare de calitate, iar gama de culori va permite inviorarea peisajului casei dumneavoastra.
  
         

        


Optional, usa poate fi echipata cu actionare prin telecomanda, bariera electro-optica, intrerupator cu cheie, centrala cu unul sau cu doua canale, avertizor luminos, profil cu fante pentru aerisire sau profil
transparent pentru iluminare.

Recunoscute pentru fiabilitatea si siguranta lor, usile de garaj sistem rulou reprezinta alegerea ideala in echiparea garajului dumneavoastra cu acest sistem elegant si comod de inchidere-deschidere.


Owl Image
Owl Image
Owl Image
Owl Image


Usile sistem rulou pot fi utilizate in diverse contexte, de la obisnuitul rol de usa de garaj, pana la cel de usa pentru spatiu comercial sau pentru o hala industriala. Avantajul acestor modele consta in faptul ca, prin modalitatea de inchidere-deschidere (tip rulou orizontal), spatiul ocupat de usa este foarte mic, iar accesibilitatea este sporita. De asemenea, intretinerea usii este foarte usor de realizat: fiind din aluminiu, ea poate fi curatata ori de cate ori este nevoie pentru a-si pastra aspectul ingrijit, riscul deteriorarii fiind foarte mic.
copyright © 2012 - Toate drepturile rezervate Google Plus Channel Eleman Politica Cookie Youtube Channel Eleman
           
Find us on Google+