INTERFOANE Iasi   Interfoane Iasi de cea mai inalta calitate la cele mai bune preturi.
Sistemul video-interfon reprezinta un accesoriu ce poate impune eleganta si securitate locuintei dumneavoastra
Cu interfoane Iasi placerea de a locui este completata de ambientul confortabil al unui sistem electronic de control acces, ce asigura comunicarea in exteriorul si interiorul locuintei, precum si actionarea deschiderii usilor prin simpla apasare a unui buton.
Sistemele de interfoane permit accesul in locuinta doar prin intermediul unui cod tastat sau a unei cartele. Astfel, siguranta dumneavoastra va fi asigurata in cel mai eficient mod posibil. Cu solutiile de interfoane Iasi, va puteti bucura de o protectie desavarsita imbinata cu un design deosebit.Interfoane Iasi acum intr-o gama variata:
- Interfon video seria FS27
- Interfon video seria CM-06
- Sisteme de interfonie audio seria WL-02
- Sisteme pt scari de bloc C-5 + LUX

        

 


Sisteme de interfonie video color seria FS27

Monitor: display interior de 7” TFT

Componente:
: panou exterior de apel, post interior video color, carcasa metalica anti-vandal, camera color CCD-Sony, IR-LED, display interior de 7 TFT, full-duplex,actionare la distanta a incuietorii.

 Sisteme de interfonie video color seria CM-06

Monitor: display interior de 7 TFT

Componente
: panou exterior de apel, post interior video color, carcasa metalica anti-vandal, camera color CCD-Sony, IR-LED, display interior de 5 TFT, full-duplex,actionare la distanta a incuietorii..

 

 
Sisteme de interfonie audio seria WL-02


Componente:
panourile pot fi pentru mai multe familii (intre 2 si 16 familii), comunicare full-duplex, butoane luminoase, post interior de apel tip telefon.
 

Sisteme de apel video pentru scari de bloc seria C-5 + LUX

Componente:
camera video CCD Sony, carcasa anti-vandal, display LCD(afisare data, ora si numele locatarilor), butoane luminoase, cititor de proximitate, full-duplex.
Accesorii:

Surse de alimentare, comutator de retea, modul de conectare, dispozitiv de acces stand-alone cu capactate de memorare 4000 de cartele, sitem de acces prin cod, yala electromacnetica aplicata, yala electromagnetica ingropata, tag-uri de proximitate (banuti de acces), amortizoare hidraulice pentru usi de interior sau exterior, senzori de miscare 360 grade.

Video interfoane Iasi - Montare interfoane iasi cu acces pe baza de cartela , distribuitor interfoane iasi la cele mai bune preturi
copyright © 2012 - Toate drepturile rezervate Google Plus Channel Eleman Politica Cookie Youtube Channel Eleman
           
Find us on Google+